kotikätilö

Kätilö, Kädet ja Sydän - Midwife Johanna Honkanen 

Yksityisen kätilön palvelut sekä koulutuspalveluita yksilöllisiin tarpeisiin - Independend  Customized Midwifery Services and Midwifery education  

Mammalomalaisten aamupalat 


Järjestän yhteistyössä upean ja vuoden vegeravintola palkinnon saanneen ohmygoodness ravintolan kanssa Mammalomalaisten aamupala tapahtumia kerran-pari kuukaudessa.

Tapahtuma on tarkoitettu sekä odottaville äideille, että pienten vauvojen äideille. Tule verkostoitumaan, tapaamaan äiti kollegoita, nauttimaan herkullisesta aamupalasta, kuulemaan huippupuheenvuoroja.

Ovimaksu: 5 euroa purkkiin (jolla katetaan vain kustannukset). Ilmoittautuminen tilaisuuteen versojajuuret@gmail.com, jotta tiedetään varautua tulijamääriin, sillä tilaisuun on suosittu.  

Olemme kutsuneet jokaiselle aamupalalle paikalle inspiroivan puhujan klo 9.30, joka pitää 30 min. Aiheen alustuksen ja vastailee kysymyksiin.

12.2 Osteopaatti Mari Koski: Odottavien äitien ja synnyttäneiden osteopatia

(Mari Koski on valmistunut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulun nelivuotisesta koulutuksesta. Kiinnostus terveyteen ja omat kokemukset osteopatiasta johdattivat hänet opiskelemaan alaa, joka tuntuu hyvin rakkaalta. Osteopatian tehokkuus ja yksinkertaisuus eivät lakkaa ihmetyttämästä häntä)

5.3 Kirsi Salo - Äitiys on elämän suurin koulu ja opettajasi on lapsesi. Tule kuulemaan, mitä sinun lapsesi on tullut juuri sinulle opettamaan.

(Kirsi Salo on sertifioitu hyvinvointivalmentaja ja inspiroiva luennoitsija. Hän toteuttaa elämäntehtäväänsä voimaannuttamalla ihmisiä oman esimerkkinsäkin kautta kohti vapaampaa ja täydempää elämää. Lisätietoja kirsisalo.fi sekä fb: Kirsi Leila)

26.3 Elina Kauppila - vanhempien tunnetaidot ja tietoinen vanhemmuus

(Elina Kauppila on kirjailija, mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® ja valtuutettu Toimiva Perhe- ja Toimiva Vuorovaikutus -ohjaaja, hänen kirjojaan on mm. Ihana perhe -tietoisen vanhemmuuden ABC ja Huomaa Hetki Perheessä - vanhemman tunnetaitokirja)

9.4 Emilia Vuorisalmi - Rakkaushormoonit

(Emilia on suomalainen kirjailija, televisiojuontaja ja lääkäri. Hän juonsi ihmissuhdeohjelmaa Hehkua vuonna 2013. Vuonna 2015 Vuorisalmi julkaisi tietokirjan rakkaudesta ja parisuhteesta)

23.4 Maija Isosaari - KokoNainen äiti        

(Maija Isosaari on ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntija ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Hän on luonut työparinsa Freia Luminkan kanssa Maria Akatemian ylläpitämän naisenväkivalta.fi – portaalin, joka tarjoaa maksutta verkon kautta ohjattua terapeuttista vertaistukea naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttää väkivaltaa lähisuhteissaan. Maria Akatemiasta apua hakevista naisista 70% on pienten lasten äitejä.)

14.5 Piritta Hagman: Äitiysfysioterapia ja lantionpohjan fysioterapia

(Piritta Hagman on työskennellyt raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten parissa jo yli kymmenen vuoden ajan ja huomannut kuinka paljon naisilla on murheita erityisesti keskivartalonsa palautumisen kanssa. Hänen erityisalaansa on äitiysfysioterapeuttina ovatkin suorien vatsalihasten erkauman hoitaminen, lantionpohjan fysioterapia, arpikäsittelyt (sektioarvet ja muut leikkausarvet) sekä kokonaisvaltainen synnytykseen valmistautuminen ja siitä palautuminen)

Jatketaan näitä myös syksyllä ♡ aihe toiveita otetaan vastaan at versojajuuret@gmail.com

Ohmygoodnessin kuviin kannattaa tutustua face sivuilla ja instassa ja linkki menuun löytyy tästä: https://www.ohmygoodness.fi/menu